computerfront

Visste du at?

 
Eye-share er et programvarehus hvor hovedproduktet er en totalløsning for elektronisk behandling av inngående faktura, fra skanning, tolking og arbeidsflyt til integrasjon mot eksisterende økonomisystem.

Hvorfor eye-share? Saksbehandling på papir er tidkrevende, kostbart og ikke minst kjedelig! Utnytt dine ressurser bedre ved å legge om til elektronisk dokumentbehandling.

eye-share Faktura illustrasjon

Produkter

Eye-share utvikler og leverer løsninger for digitalisering og administrasjon av papirbaserte dokumenter, med spesielt fokus på fakturabehandling. Våre løsninger gir en mer effektiv saksgang, økt lønnsomhet og benyttes over hele verden.

salgisofa2

Kundehistorier

Våre kunder har redusert kostnadene, forenklet godkjenningsprosessene, bedret datakvaliteten og forenklet oppfølgingen av fakturaene. Les mer om våre kunders erfaring med produktene våre her!

Screen-Shot film

Hvem er vi, hva gjør vi?

Dette er en liten historie om en vanlig mann med et vanlig problem. Frank arbeider for en bedrift uten full kontroll på papirene. Se filmen og få et innblikk i hva Eye-share driver med og hva vi kan gjøre for din bedrift!

QHEdvardGrieg 1 edit2

eye-share Brukerforum

Takk for at du meldte deg på eye-share Brukerforum 2016! Over 200 kunder og partnere meldte seg på, og påmeldingen er nå lukket.